Seventies i love it.!"Hey! Waar haal jij nou eigenlijk al die inspiratie vandaan?"

Dit is iets wat vaak aan ons wordt gevraagd. Of "hey, waar heb je dat leuke ding nou weer vandaan?" Jullie als onze klanten inspireren en onze kennis met jullie te delen. Dit zijn een van de kleine dingen die ons vak zo ontzettend leuk maken.

Jammer genoeg kunnen wij op dit moment ons mooie vak niet beoefenen.. Wel kunnen wij er op een andere manier voor jullie zijn! We kunnen jullie haar-advies geven, onze kennis met jullie delen en overheerlijke 'koffie to go' maken! Daarom zullen wij voor deze services weer open gaan.

Ook komen er veel toffe nieuwe dingen in de shop waar we jullie snel meer van zullen laten zien. Ik kan jullie nu wel alvast verklappen waar ik mijn inspiratie vandaan haal!

Persoonlijk kijk ik mijn hele leven al naar net die andere jurk, waar de meeste rechts gingen met hun kleding was ik al de hoek om. Ik vind het leuk iets uitdagends uit te proberen, of dat altijd goed gaat? Nee zeker niet, ook ik heb in de meest achterlijke dingen gelopen en dan toch zag je een jaar later er een vleugje van in de trend van dat moment. Nu wil ik echt niet zeggen dat ik een koploper ben, ook ik zoek mijn inspiratie bronnen. Zelf raak ik vaak geïnspireerd door fashion uit het buitenland. Beelden van mooie merken uit Scandinavië, Australië of Italië. Instagram accounts, luxe tijdschriften en vooral de mooie kleuren uit de natuur.

Wat voor mij momenteel echt een uitblinker is, is de sexy vrouwelijke uitstraling wat terugkomt vanuit de seventies! Dit is een straatbeeld wat van mij echt nooit hoeft te verdwijnen! Die verzorgde uitstraling, de pure schoonheid en de mooie kleding. Over alles is nagedacht, zonder dat het zo lijkt. ''Daar word ik toch oprecht blij van!''

Momenteel is het bij iedereen meer steady. Ik weet het, iedereen is thuis en heeft minder sociaal contact. Maar kom op dames, je haar en je kleding is zo veel meer dan een dagelijkse behoefte. Het is je uitstraling en dat is wat je dag maakt! Ik kan hier uren over schrijven maar mijn tip, trek morgen wel die mooie zomer jurk aan en doe wel lekker die lippenstift op! Wedden dat je een compliment zult krijgen, hoe fijn is dat!‍