HAARHUIS SALON

Welkom in Winkel

Kapsels

Een afspraak bij Haarhuis is een feestje. Leun achterover in de massagestoel en geniet van een heerlijke hoofdhuid- en nekmassage terwijl je haren gewassen en verzorgd worden. Met aandacht luisteren we naar jouw wensen, zodat onze professionals die alle ins & outs van het haarvak kennen je passend kunnen inspireren en adviseren. Zo verlaat jij de salon met haar waar je happy van wordt. Haarhuis werkt alleen met duurzame producten van topkwaliteit.

Koffie 

Kruip weg in onze knusse zithoek of strijk neer op het terras en kom even helemaal tot jezelf met een kopje overheerlijke koffie van Bacchi. Of je nu gaat voor een oppeppende espresso, een romige cappuccino of meer houdt van lattes-met-een-smaakje: wij serveren ze allemaal. Uiteraard mét huisgemaakte lekkernij.

FAVOURITES

In onze moderne, groene salon vind je veel van onze favourites: gave hoeden van Old habits die hart, vintage lifestyle-accessoires, fraaie sieraden en mooie, duurzame en diervriendelijke haarproducten. Allemaal producten waar wij zelf heel blij van worden en die jij gewoon kunt kopen. Alles wat we verkopen, kopen wij zelf in bij kleine ondernemers, veelal uit de regio.