HAARHUIS SALON

Welkom in Winkel

Kapsels

Een afspraak bij Haarhuis is puur genieten. Zak lekker weg in de massagestoel en geniet tijdens het wassen van een heerlijke hoofdhuid massage terwijl je haar verzorgd wordt met duurzame producten van hoge kwaliteit. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vervolgens wat jouw haarwensen en de mogelijkheden zijn en voorzien we je van passend advies. Wie weet haalt Flow nog even een kroeltje bij je of komt Ted langs snuffelen en als jij vervolgens de salon verlaat met haar waar je happy van wordt zijn wij tevreden!

Koffie 

Kruip weg in onze knusse zithoek of strijk neer op het terras en kom even helemaal tot jezelf met een kopje overheerlijke koffie. Of je nu gaat voor  een oppeppende espresso, een romige cappuccino of meer houdt van een heerlijke verse thee: wij serveren ze allemaal. Uiteraard mét huisgemaakte lekkernij. 

FAVOURITES

In onze moderne, groene salon vind je veel van onze favourites: Verschillende haar accessoires, mooie, duurzame en diervriendelijke haarproducten van Kevin Murphy en een sneak peek in het assortiment van MAUK · SEVEN. Allemaal producten waar wij zelf heel blij van worden en die jij ook gewoon mee naar huis kunt nemen!