ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Rixt is eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar vriend de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vind in de salon dan ook alleen maar waar zij van houd.

Rixt werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagochtend en 1 keer in de maand op zaterdag.

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om je haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra werkt momenteel jammer genoeg niet, ze is aanwezig voor de gezelligheid. Sandra ligt er momenteel uit voor een goed doel! Ze is namelijk in blijde verwachting van haar baby girl.!

Marloes

Marloes heeft een liefde voor het maken van de prachtigste waves en kleuren. Vooral blonderen is haar specialiteit. Je zou denken dat iemand die zo streng veganistisch is als zij alleen maar supergezond eet, maar Marloes kauwt ook heel wat chocolade en chips weg.

Marloes werkt op soms op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt de rest van het team en leert aldoende ons mooie vak. Deze harde werker is al een echte koffiekenner aan het worden om al onze klanten van een heerlijk bakkie te voorzien. Roos woont maar een paar straten bij de salon vandaan en toch… komt ze het liefst dagelijks op de scooter naar haar werk.

Roos werkt op woensdag, vrijdag, zaterdag

Monica

Monica is ons aanstormend talent en ondertussen al een echte allrounder aan het worden. Ze is altijd blij, mega leergierig en een kei in het vertalen van jouw wensen naar de praktijk. Monica ondersteunt de rest van het team samen met roos en is een echte fitgirl, maar ondertussen ook dol op cafeïne en koekjes…

Monica werkt op dinsdag, woendag, vrijdag, zaterdag