ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Rixt is vol trots eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar gezin de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vind in de salon dan ook alleen maar waar zij van houd.

Rixt werkt vast op dinsdag, donderdag en vrijdag

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om je haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag

Marloes

Marloes heeft een liefde voor het maken van de prachtigste waves en kleuren. Deze topstylist is vooral gek op natuurlijke kleuren en blond is dan ook haar specialiteit. Je zou denken dat iemand die zo streng veganistisch is als zij alleen maar supergezond eet, maar Marloes kauwt ook heel wat chocolade en chips weg.

Marloes werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt het team met heel veel behandelingen. Roos is een harde werker, leert snel en is heel professioneel. Roos e is ook een echte koffiekenner, en voorziet al onze gasten van een heerlijk ''bakkie.'' Al woont ze maar een paar straten bij de salon vandaan ze komt toch… het liefst dagelijks op de scooter.

Roos werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag

Lisette


Lisette is onze nieuwste collega zij komt ons team versterken en haar liefde voor HAAR overdragen. Lisette heeft een brede interesse. Zolang ze maar met mensen en haar handen kan werken. Na vele kanten van het vak te hebben gezien zoals trainingen geven, shows en wedstrijden, werd ze toch wel erg nieuwsgierig naar onze veelzijdige salon. 

Lisette: werkt vanaf Juli op maandag, vrijdag & zaterdag

Rosalie

Rosalie is net als Roos 2e jaars studente en mega leergierig, samen versterken ze ons team. Rosalie is lief, vrolijk en heel gastvrij.
Zie je de lichten op dinsdagavond branden? Op dat moment zijn we deze kanjers aan het trainen, zo geven we onze liefde en passie voor ons mooie vak aan ze over.

Rosalie ziet u op donderdag, vrijdag & zaterdag

Yvet

Yvet is onze nieuwste haarstylist en heel blij om weer heerlijk met collega's te kunnen werken. Yvet is net als Marloes een kei in het kleuren van de mooiste blonde tinten en het zetten van de prachtigste waves. Krullen vind Yvet ook helemaal te gek en je bent dan ook helemaal op je plek bij haar in de stoel.

Yvet werkt op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag