ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Rixt is eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar vriend de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vind in de salon dan ook alleen maar waar zij van houd.

Rixt is momenteel met verlof, ze zal vanaf 15 september weer werkzaam wezen op dinsdag, donderdag en vrijdag

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om je haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra is momenteel nog fijn met verlof, vanaf oktober is deze blije meid weer aanwezig op: dinsdag, woensdag en zaterdag

Marloes

Marloes heeft een liefde voor het maken van de prachtigste waves en kleuren. Deze topstylist is vooral gek op natuurlijke kleuren en blond is dan ook haar specialiteit. Je zou denken dat iemand die zo streng veganistisch is als zij alleen maar supergezond eet, maar Marloes kauwt ook heel wat chocolade en chips weg.

Marloes werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt het team al met heel veel behandelingen. Roos is een harde werker leert snel en is heel professioneel ze is ook al een echte koffiekenner, en voorziet al onze gasten van een heerlijk bakkie. Al woont ze maar een paar straten bij de salon vandaan ze komt toch… het liefst dagelijks op de scooter naar haar werk.

Roos werkt op woensdag, vrijdag, zaterdag

Rosalie

Rosie is onze nieuwste assistente, ze is altijd blij en zeer leergierig.

Rosalie assisteert ons op donderdag en vrijdag