ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Als klein meisje vertelde Rixt al over de salon die ze later zou openen, mensen mooi en blij maken was haar droom. Door de jaren heen kreeg die salon in haar hoofd steeds meer vorm. Het moest een plek worden waar je je op en top verwend voelt, waar je echt naar toegaat voor een momentje voor jezelf. Met Haarhuis maakte Rixt van haar droom werkelijkheid.
Rixt is een echte hair lover en stapt dan ook iedere ochtend happy de salon binnen om haar schat aan kennis en ervaring te delen. Kwaliteit staat daarbij voorop.  
In haar vrije tijd houdt Rixt van knusse avonden met haar vriend, hond Bas, poes Flo en een wijntje en een kaasje.

Rixt werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagochtend en zaterdag.

Sandra

Marloes

Marloes heeft van jongs af aan al een passie voor haar en mensen mooi maken. Marloes is heel rustig en kijkt met een professionele blik naar de mogelijkheden van je haar. Ze is de koningin van het kleuren, vooral blonderen is haar specialiteit. Ook kun je het maken van een perfecte wave aan haar overlaten. Wie bij Marloes in de stoel heeft gezeten, voelt zich een prinses. En dat is mooi, want als haar klanten blij de deur uitgaan is Marloes dat ook.

In haar vrije tijd ontdekt Marloes graag de wereld - ze woonde al eens 3 jaar in Sydney - en houdt ze zich bezig met gezondheid en voeding.

Marloes werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Zoë

Zoë is Haarhuis' aanstormende talent. Zij geniet ervan de tijd te nemen voor iedere klant, ze te verwennen met een lekkere wasmassage en een goed kopje koffie, en ze goed te adviseren, zowel op het gebied van kapsels als van de producten die het beste bij je haar passen.
Zoë is altijd blij en een kei in communiceren. Ze kan jouw wensen heel goed naar de praktijk vertalen.

In haar vrije tijd is Zoë graag sportief bezig: ieder weekend handbalt ze.

Zoë werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.