ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt is onze captain! Samen met haar team bouwt ze aan 2 geweldige werelden die samen komen, Hair & fashion op 1 locatie! Naast dit alles staat haar jonge gezin absoluut op nummer 1! Rixt heeft van haar passie's haar werk gemaakt en dat deelt ze graag met iedereen die dat waardeert.

Rixt

Rosalie is bij ons doorgegroeid als topstyliste en werkt als langste binnen de salon. Naast heren knippen deelt ze haar passie voor haarverlenging. Rosalie word elke dag blij van mooi haar maken en is mega leergierig, rustig, lief en heel gastvrij.

RosalieAmy is lief, gezellig en enthousiast. Deze topstylist vindt veel verschillende stylen leuk en draait haar hand niet om voor een totale kleur verandering. Amy is altijd in voor leuke nieuwe ideeën voor jouw haar of styling ze werkt ze op donderdag in Mauk Seven onze winkel naast de salon.

Amy

Marleen is een van onze zeer gedreven topstylistes, allrounder en gespecialiseerd in haarverlenging. Marleen is spontaan, open, eerlijk en zeer gemakkelijk in haar communicatie. Deze levensgenieter met veel passie voor ons mooie vak verwelkomt jouw dan ook graag om jouw in de watten te leggen.

Marleen

Rosa is onze alleskunner behalve knippen. Deze gastvrouw met een berg aan kennis is altijd in voor een goedlachs gesprek. Rosa helpt ons met orde en structuur en helpt ons vooral met de lekkerste koffie's, wasmassages en vergeet niet onze planten liefde.

Rosa

Rixt

Rixt is vol trots eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar gezin de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vindt in de salon dan ook alleen maar waar zij van houdt.

Rixt werkt op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om jouw haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra werkt op dinsdag, woensdag & zaterdag.

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt het team met heel veel behandelingen. Roos is een harde werker, leert snel en is heel professioneel. Roos is ook een echte koffiekenner, en voorziet al onze gasten van een heerlijk ''bakkie.'' Al woont ze maar een paar straten bij de salon vandaan ze komt toch… het liefst dagelijks op de scooter.

Roos werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag.

Lisette


Lisette is onze nieuwste collega, zij is ons team komen versterken en haar liefde voor HAAR overdragen. Lisette heeft een brede interesse. Zolang ze maar met mensen en haar handen kan werken. Na vele kanten van het vak te hebben gezien zoals trainingen geven, shows en wedstrijden, werd ze toch wel erg nieuwsgierig naar onze veelzijdige salon. 

Lisette: werkt op maandag, vrijdag & zaterdag.

Rosalie

Rosalie is net als Roos mega leergierig, samen versterken ze ons team. Rosalie is lief, vrolijk en heel gastvrij.
Zie je de lichten op dinsdagavond branden? Op dat moment zijn wij deze kanjers aan het trainen, zo geven we onze liefde en passie voor ons mooie vak aan ze over.

Rosalie ziet u op maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag.

Yvet

Yvet is onze haarstylist, na een paar jaar voor haar zelf te zijn geweest is ze weer heel blij om in een creatief haarhuis te mogen werken. Yvet is een kei in het kleuren van de mooiste blonde tinten en het zetten van de prachtigste waves. Krullen vind Yvet ook helemaal te gek en je bent dan ook helemaal op je plek bij haar in de stoel.

Yvet werkt op maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag