ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Rixt is eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar vriend de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vind in de salon dan ook alleen maar waar zij van houd.

Rixt is momenteel met verlof, ze zal vanaf september weer werkzaam wezen op dinsdag, donderdag en vrijdag

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om je haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra werkt momenteel jammer genoeg niet, ze is aanwezig voor de gezelligheid. Sandra ligt er momenteel uit voor een goed doel! Ze is namelijk in blijde verwachting van haar baby girl.!

Marloes

Marloes heeft een liefde voor het maken van de prachtigste waves en kleuren. Deze topstylist is vooral gek op kleuren en blonderen is dan ook haar specialiteit. Je zou denken dat iemand die zo streng veganistisch is als zij alleen maar supergezond eet, maar Marloes kauwt ook heel wat chocolade en chips weg.

Marloes werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt het team al met heel veel behandelingen. Roos is een harde werker leert snel en is heel professioneel ze is ook al een echte koffiekenner, en voorziet al onze klanten van een heerlijk bakkie. Al woont ze maar een paar straten bij de salon vandaan ze komt toch… het liefst dagelijks op de scooter naar haar werk.

Roos werkt op woensdag, vrijdag, zaterdag

Monica

Monica is ons aanstormend talent en ondertussen al een echte allrounder aan het worden. Ze is altijd blij, mega leergierig en een kei in het vertalen van jouw wensen naar de praktijk. Monica ondersteunt de rest van het team samen met roos en is een echte fitgirl, maar ondertussen ook dol op cafeïne en koekjes…

Monica werkt op dinsdag, woendag, vrijdag, zaterdag