ONS TEAM

STAAT VOOR U KLAAR

Rixt

Rixt is vol trots eigenaresse van Haarhuis en een echte hair lover met een schat aan kennis en ervaring. Als ze héél eerlijk is moet ze toegeven dat Haarhuis en haar gezin de gedeelde nummer 1 plek in haar leven innemen op de voet gevolgd door hond Bas en diva kat Flow. Rixt heeft dan ook van haar passie haar werk gemaakt, je vind in de salon dan ook alleen maar waar zij van houd.

Rixt werkt vast op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Sandra

Sandra is ons vaste gezicht van de salon altijd vrolijk en enthousiast en heeft een enorme berg ervaring. Ze kan heren knippen als de beste en heeft een berg aan creatieve ideeën als het om jouw haar gaat. Ze is enthousiast en uitgesproken en houdt bij een borreltje stiekem wel van een sigaretje…

Sandra werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag

Roos

Roos is onze salonassistente. Deze goedlachse dame ondersteunt het team met heel veel behandelingen. Roos is een harde werker, leert snel en is heel professioneel. Roos is ook een echte koffiekenner, en voorziet al onze gasten van een heerlijk ''bakkie.'' Al woont ze maar een paar straten bij de salon vandaan ze komt toch… het liefst dagelijks op de scooter.

Roos werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag

Lisette


Lisette is onze nieuwste collega, zij is ons team komen versterken en haar liefde voor HAAR overdragen. Lisette heeft een brede interesse. Zolang ze maar met mensen en haar handen kan werken. Na vele kanten van het vak te hebben gezien zoals trainingen geven, shows en wedstrijden, werd ze toch wel erg nieuwsgierig naar onze veelzijdige salon. 

Lisette: werkt op maandag, vrijdag & zaterdag

Rosalie

Rosalie is net als Roos mega leergierig, samen versterken ze ons team. Rosalie is lief, vrolijk en heel gastvrij.
Zie je de lichten op dinsdagavond branden? Op dat moment zijn wij deze kanjers aan het trainen, zo geven we onze liefde en passie voor ons mooie vak aan ze over.

Rosalie ziet u op maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag

Yvet

Yvet is onze haarstylist, na een paar jaar voor haar zelf te zijn geweest is ze weer heel blij om in een creatief haarhuis te mogen werken. Yvet is een kei in het kleuren van de mooiste blonde tinten en het zetten van de prachtigste waves. Krullen vind Yvet ook helemaal te gek en je bent dan ook helemaal op je plek bij haar in de stoel.

Yvet werkt op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag