‘put yourself at the top of your to-do list’.

Eerlijk is eerlijk, het is een rare tijd. Drie kwart jaar geleden hadden we niet kunnen bedenken dat de december feest maand zo dubbel zou voelen.
De meeste mensen die wij spreken zijn enorm toe aan een feestje. Toe aan sociale gebeurtenissen waar je weer eens die mooie jurk en hoge hakken voor uit de kast kan pakken. We wanen ons in een periode (hopelijk) waarin vele thuis achter de computer moeten werken en weinig contact hebben met de buitenwereld. Wijzijn enorm blij dat we iedere dag naar ons werk toe kunnen gaan en veel mensen spreken. Voor de klanten is op dit moment een bezoek aan de salon nóg meer eenuitje dan dat het al was. Hoe lekker voelt het dan ook wanneer je met een nieuwe coupe of een frisse kleur de deur uit loop?! Dan wordt je toch getriggerd omdaar weer meer aandacht aan te besteden?
Wij hopen in ieder geval dit gevoel aan onze klanten mee te geven.
De december maand is een feestelijke maand waarin we normaal gesproken extra uitpakken als het om fashion en uiterlijke verzorging gaat, ook nu het nog onzeker is hoe we kerst en oud op nieuw kunnen vieren, zeggen wij, pak gewoon lekker uit! ons motto van deze maand luidt dan ook
‘put yourself at the top of your to-do list’.
No hard feelings. Geef jezelf net dat beetje extra want dat verdien je!