BEACH HAIR.

WE LOVE BEACH HAIR

Nog even en het wordt mooi weer! Althans dat hopen wij, je kan natuurlijk ook op vakantie gaan in ieder geval je haar krijgt te maken met UV! Het plannen van de juiste outfits voor dit weer is voor velen vanzelfsprekend, maar denk jij ook aan je haarproducten? Als je op reis gaat, is de kans groot dat je in een ander klimaat terechtkomt. Daar kan je haar rare fratsen van gaan uithalen. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat je straks evengoed met mooi en gezond haar de zomer door komt....

Afbeeldingsresultaat voor kevin murphy messy  beach hair

Tip

Zorg voor een UV bescherming dat staat stipt op nummer 1, dat komt goed uit want gebruik jij al producten van Kevin Murphy dan ben je goed bezig. Deze producten bevatten voldoende bescherming die je nodig hebt.

De heerlijke warmte van een vakantie, en dan ineens die PLUIZENBOS... " WAT NU.?"

Ligt jouw vakantie bestemming bijvoorbeeld in het binnenland van Europa,  Noord-Amerika of is een eiland of kustgebied rond de evenaar? Daar kan het in de zomer nog weleens vochtig zijn. Om je lokken extra liefde te geven, kun je een aantal producten gebruiken die het vochtgehalte van je haar weer in balans brengen. De YOUNG.ANGAIN serum of STAYING.ALIVE spray kunnen al wonderen doen.

Was je haar daarnaast maximaal twee keer per week het liefste met een hydraterende shampoo, zoals de HYDRATE.ME wash. Sluit je wasbeurt altijd af met een verzorging speciaal geschikt voor jouw haar, daarnaast gebruik je minimaal 2 keer per maand een MASQUE vaak van de zelfde of een sterkere lijn. Onderschat zeker niet de kracht van een goed masker, dit vind je haar nou echt heerlijk!

Afbeeldingsresultaat voor zuid amerikaans strand

Zilte zeewater...

Als je van een duik in het heerlijke zeewater houd, hebben ik hier ook wat tips voor. Het zout kan je haar misschien wel jouw gewenste beach look geven, YES! Tot dat deze tegekke beach look omslaat in een crispy straw look. Voor extra bescherming kan je het beste je haar voeden voordat je de zee induikt spray het vooraf in met de SHIMMER.SHINE of een andere voedende leave in verzorging zoals LEAVE-IN.REPAIR. Hiermee bescherm je je lokken tegen het zilte zeewater. Let wel op dat je dit herhaald en dat je je haar na een dagje strand niet vergeet uit te spoelen met kraanwater sluit ook altijd af met een verzorging zoals een rins of een masque.

Is je pluizenbos ondanks al je liefde écht niet meer te temmen, doe dan je haar het beste om hoog. Zet het in een knot of je kunt het invlechten tot je volgende bezoek aan HAARHUIS. Wij kunne met een beetje extra liefde en een heerlijke TREAT.ME net die extra boost geven. De treat.me behandeling dan je wel even extra aan moeten geven bij onze volgende knipdate, hier reserveren we namenlijk 25min voor met een heerlijke ontspannen hoofdmassage.

Leuk weetje...

Alle producten hebben wij in MINI.MURPHY'S, zo heb je dus nooit een excuus. Geef jouw haar voldoende liefde, juist op het moment dat hij het het meest nodig heeft, dan krijg je dit zeker terug. Dit geld natuurlijk voor bijna alles in het leven!

Fijne zomer,
Liefs Rixt..!